Veelgestelde vragen

U wilt uw auto goed verzekeren, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Bij autoschade wilt u kunnen terugvallen op een goede dekking. Bij het kiezen van de juiste autoverzekering kunt u zichzelf een aantal vragen stellen.

Wat is de beste autoverzekering voor mij?

U bepaalt zelf wat voor u de beste autoverzekering is. Bij het vergelijken van autoverzekeringen let u op factoren die voor u belangrijk zijn. Hoe hoog is bijvoorbeeld uw eigen risico? Biedt de autoverzekering ook dekking in het buitenland? Wat krijgt u terug als uw auto total loss is?

Hoe moet ik een nieuwe auto verzekeren?

Iedere autobezitter heeft de wettelijke plicht zijn voertuig te verzekeren. Bij Delta Lloyd kunt u kiezen uit drie basisdekkingen. Deze kunt u uitbreiden met aanvullende verzekeringen.

Kan ik een dure auto verzekeren?

U kunt voor uw dure auto gewoon een autoverzekering van Delta Lloyd afsluiten. En bij schade hebt u geen hoger eigen risico.

Hoe moet ik een tweede auto verzekeren?

Wilt u uw tweede auto ook bij Delta Lloyd verzekeren? Dan gelden dezelfde voordelen als voor uw eerste auto. Zo kunt u met de tweede-gezinsautoregeling gebruikmaken van de schadevrije jaren van uw eerste auto.

Kan ik mijn auto verzekeren op een andere naam?

Bent u de eigenaar van de auto, maar wilt u deze verzekeren op een andere naam? U kunt bij Delta Lloyd een tweede autoverzekering op naam van uw partner, uw kind of uw ouders zetten. Lees alles over de voor- en nadelen.

Is mijn auto ook verzekerd als ik hem uitleen?

Wilt u uw auto uitlenen aan iemand anders? Dan blijft uw auto gewoon verzekerd. De autoverzekering is namelijk gekoppeld aan de auto, en niet aan u als persoon. Maar rijdt iemand anders schade met uw auto, dan kan dat financiële gevolgen voor u hebben.

Wat biedt de autoverzekering van Delta Lloyd mij?

Bij de autoverzekering van Delta Lloyd kunt u kiezen tussen drie basisdekkingen. De voordelige aanvullende verzekeringen bieden extra zekerheid. Bereken uw premie of bekijk de voorwaarden.