Autopech, wat nu?

Hulp bij pech onderweg

Hebt u autopech en kunt u niet verder rijden? We helpen u graag snel weer op weg.

Pechhulp in Nederland

Met de aanvullende verzekering Pechhulp Nederland hebt u recht op hulpverlening en vergoeding van kosten bij autopech in heel Nederland. Ook bij u voor de deur. Als reparatie van uw auto niet direct mogelijk is, dan vervoeren we uw auto naar de dichtstbijzijnde dealer, garage of een ander adres dat u opgeeft. Natuurlijk worden dan ook alle passagiers thuis gebracht. U krijgt daarnaast een vervangende auto als uw auto niet binnen 24 uur te repareren is.

Wilt u precies weten op welke hulp u kunt rekenen? Lees dan Artikel 9 en artikel 35 in de polisvoorwaarden.

Pechhulp in het buitenland

Pech met uw auto is altijd vervelend, zeker in het buitenland. Kunt u in het buitenland niet meer verder rijden met uw auto door een mechanische of elektronische storing? Met een Volledig Casco autoverzekering (all risk) helpen wij u ook weer op weg in de landen die op uw groene kaart vermeld staan.

Bel bij pech altijd direct naar de Delta Lloyd Helpdesk. Wij schakelen voor u de hulpdiensten in. Wilt u precies weten welke hulp wij bieden? Lees dan Artikel 9.2 en 9.4 in de polisvoorwaarden.

Direct hulp nodig?

Delta Lloyd helpt u snel weer op weg. Wij hebben afspraken met geselecteerde schadeherstelbedrijven. Zoek een autoschadeherstelbedrijf bij u in de buurt.

Heeft u glasschade aan uw auto? Zoek dan een glasschadeherstelbedrijf bij u in de buurt.

Of bel de Delta Lloyd Helpdesk: +31 (0)26 400 23 90.

Over geldzaken en verzekeren

Voor onafhankelijke en informatie over geldzaken en verzekeren: