Vergoeding bij schade

Bent u verzekerd bij Delta Lloyd, dan kunt u rekenen op een goede vergoeding bij schade. Hier leest u meer over vergoeding van autoschade en onze aantrekkelijke regeling bij totaalverlies.

Vergoeding bij total loss en diefstal

Met de autoverzekeringen WA met Beperkt Casco en WA met Volledig Casco kunt u altijd een vergelijkbare auto terugkopen bij total loss en diefstal.

Nieuwwaarderegeling

Hebt u een nieuwe of tweedehandse auto die bij aankoop niet ouder was dan een jaar?

De auto is op het moment van schade minder dan een jaar oud: u krijgt de nieuwwaarde vergoed als de reparatiekosten hoger zijn dan tweederde van de nieuwwaarde.

De auto is nieuw gekocht en op het moment van schade tussen de een en drie jaar oud: u krijgt de nieuwwaarde vergoed, min een vaste afschrijving van 1,5 procent per maand.

Aanschafwaarderegeling

Hebt u een tweedehands auto tussen een en vijf jaar oud? Bij total loss of diefstal krijgt u dan de eerste drie jaar na aanschaf het aankoopbedrag van de auto terug.

Dagwaarderegeling

Als u niet in aanmerking komt voor de nieuwwaarde- of aanschafwaarderegeling geldt de dagwaarderegeling. U krijgt dan bij total loss of diefstal de dagwaarde volgens de ANWB-koerslijst, plus 10 procent..

Vergoeding bij overige schade

Schade aan uw auto is maximaal verzekerd tot de cataloguswaarde van uw auto. Wat wel en niet vergoed wordt, hangt af van het soort schade, wie de schade veroorzaakt heeft en uw dekking.

Meer weten over Delta Lloyd Autoverzekering?

De autoverzekering van Delta Lloyd bestaat uit een degelijke basisdekking. De voordelige aanvullende verzekeringen bieden extra zekerheid. Bereken uw premie of bekijk de voorwaarden.