Autoverzekering

Welke extra verzekeringen?

Naast de drie standaard dekkingen kunt u uw Delta Lloyd Autoverzekering
uitbreiden met een aantal extra verzekeringen.

 • Accessoiredekking:
  hiermee zijn de spullen (accessoires) verzekerd die niet door de fabriek in uw auto gemonteerd zijn (af-fabriek), maar daarna zijn ingebouwd. Bijvoorbeeld een later aangebrachte trekhaak of audiosysteem.
 • Ongevallendekking voor inzittenden:
  verzekert de mensen in uw auto als ze door een ongeval invalide raken of overlijden. De ongevallendekking keert altijd uit. Het maakt hierbij niet uit wie er schuldig is aan het ongeval.
 • Schadeverzekering voor inzittenden:
  verzekert de werkelijke schade aan de mensen in uw auto als u een ongeval krijgt. Met werkelijke schade bedoelen we alle schade die door het ongeval ontstaat. Zijn er mensen in uw auto door een ongeval invalide geraakt of overleden? Ook dan keert deze verzekering een bedrag uit. Bovendien is schade aan zaken verzekerd, bijvoorbeeld schade aan bagage. Het maakt niet uit wie er schuldig is aan het ongeval.
 • Pechhulp Nederland:
  verzekert de hulp die u nodig hebt bij autopech in heel Nederland en in uw eigen woonplaats. Als reparatie van de auto niet direct mogelijk is, vervoeren we de auto naar de dichtstbijzijnde dealer, garage of een anders adres dat u opgeeft. Ook worden alle passagiers thuis gebracht. U krijgt een vervangende auto voor maximaal 3 dagen als de auto niet binnen 24 uur te repareren is.
 • Rechtsbijstanddekking Verkeer:
  verzekert de kosten van juridische hulp als u na een auto-ongeval een conflict hebt. Hebt u na een aanrijding schade aan uw eigen auto en is de tegenpartij schuldig? Dan kunt u hulp krijgen om de schade vergoed te krijgen van de tegenpartij. Zonder een verzekering voor juridische hulp, moet u zelf contact opnemen met verschillende instanties om de schade vergoed te krijgen. Dit kan moeilijk zijn en erg lang duren.

Over geldzaken en verzekeren

Voor onafhankelijke en informatie over geldzaken en verzekeren: