Pechhulp

Een kapotte accu of een lekke band: niets is zo vervelend als langs de weg staan met pech. Met de aanvullende verzekering Pechhulp Nederland bent u zeker van hulp, ook in uw eigen woonplaats.

Pechhulp Nederland

Bij al onze autoverzekeringen kunt u de aanvullende verzekering Pechhulp Nederland afsluiten. Hiermee krijgt u hulp bij autopech in heel Nederland. Eén telefoontje naar de Delta Lloyd Helpdesk en we helpen u weer op weg.

Is reparatie niet direct mogelijk, dan brengen we de auto naar de dichtstbijzijnde garage of een adres dat u opgeeft. En de passagiers? Die brengen we natuurlijk ook naar huis. Als uw auto niet binnen 24 uur gerepareerd kan worden, krijgt u van ons tijdelijk een vervangende auto.

De voordelen van Pechhulp Nederland

  • Hulp in heel Nederland, ook bij u voor de deur
  • 24 uur per dag bereikbaar Reparatie ter plekke of transport naar garage
  • Maximaal 3 werkdagen vervangende auto bij langdurige reparatie
  • Ook geldig als iemand anders in uw auto rijdt

Pechhulp in het buitenland

Zeker in het buitenland is het een prettig idee om goed verzekerd te zijn bij autopech. Met een Volledig Casco (all risk) verzekering hebt u ook in het buitenland recht op pechhulp. De dekking geldt in alle landen die op de groene kaart vermeld staan.
Pech in het buitenland? Wij vergoeden de kosten van noodreparaties langs de weg tot € 250,-. Zijn er nieuwe onderdelen nodig, dan betaalt u die zelf. Kan uw auto langs de weg niet gerepareerd worden? Dan zorgt de Delta Lloyd Helpdesk dat uw auto naar de dichtstbijzijnde garage wordt gebracht voor reparatie.

Vervoer en verblijf bij pech in het buitenland

Als uw auto niet binnen twee werkdagen gerepareerd kan worden, regelen we vervoer terug naar Nederland voor u en uw auto. Extra verblijfskosten vergoeden we ook, tot maximaal 10 dagen en maximaal € 75,- per persoon per dag. En zijn auto-onderdelen niet beschikbaar? Dan zorgen wij dat deze toegestuurd worden.

Kijk voor meer informatie over de hulp die wij bieden in het buitenland in de polisvoorwaarden bij artikel 9.4

Autoverzekering met pechhulp afsluiten

Bereken direct uw premie voor een autoverzekering met pechhulp. U kunt ook uw accessoires, inzittenden en rechtsbijstand eenvoudig meeverzekeren. Twijfelt u welke aanvullende verzekeringen u nodig hebt? In plaats van een verzekering online afsluiten kunt u ook een afspraak maken bij een verzekeringsadviseur.