Pechhulp buitenland

Met pech langs de weg staan is bijzonder vervelend. Zeker als u in het buitenland zit. Op uw reis in het buitenland zit u niet te wachten op veel tijdverlies. Dan is het fijn als u kunt rekenen op de pechhulp in het buitenland van Delta Lloyd.

Pechhulp buitenland bij allrisk autoverzekering

Wilt u de zekerheid van pechhulp in het buitenland? Kies dan voor WA met Volledig Casco (allrisk) autoverzekering van Delta Lloyd. Met deze autoverzekering hebt u recht op hulpverlening en kostenvergoeding bij een mechanische en/of elektronische storing in uw auto  in het buitenland. Op uw groene kaart staan alle landen waar de autoverzekering van Delta Lloyd dekking biedt. In deze landen krijgt u dus ook hulp bij pech.

Welke pechhulp krijgt u in het buitenland?

Krijgt u te maken met autopech? Bel dan met de Delta Lloyd Helpdesk: +31 (0)26 400 23 90. Medewerkers zitten zeven dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar:

  1. De Delta Lloyd Helpdesk zorgt ervoor dat uw auto bij de dichtstbijzijnde garage terechtkomt. De monteurs beoordelen en/of herstellen de schade. Delta Lloyd vergoedt de sleep- en bergingskosten.
  2. Delta Lloyd vergoedt de noodzakelijke kosten van arbeidsloon voor een (nood)reparatie langs de weg. Maximaal € 250,- per gebeurtenis.
  3. Zijn onderdelen niet (op korte termijn) beschikbaar? Dan regelt Delta Lloyd dat ze op uw locatie terechtkomen. De onderdelen, douaneheffingen en kosten voor retourvracht betaalt u zelf.
  4. De Delta Lloyd Helpdesk vergoedt eventuele extra verblijfskosten tot maar liefst tien dagen. Het maximale bedrag is € 75,- per persoon per dag.
  5. Kan de garage uw auto niet binnen twee werkdagen rijklaar maken? Dan zorgt Delta Lloyd voor vervoer van uw auto, u en uw passagiers naar Nederland. Zijn de vervoerkosten hoger dan de restwaarde van uw auto? Dan vergoedt Delta Lloyd de vernietigingskosten van uw auto in het buitenland.

U ontvangt alleen hulp bij pech in het buitenland als u gekozen hebt voor een WA met Volledig Beperkt Casco autoverzekering. Wilt u ook goede en voordelige pechhulp in Nederland? Kies dan voor de aanvullende module Pechhulp Nederland.

Meer weten?

In artikel 9.4 van de voorwaarden leest u meer over pechhulp in het buitenland.