Aanvullende verzekeringen

Breid uw autoverzekering eenvoudig uit

Met een van onze basisdekkingen kiest u altijd voor een goede verzekering. Daarnaast kunt u de dekking van uw autoverzekering eenvoudig uitbreiden met onze voordelige aanvullende verzekeringen.

Welke aanvullende verzekeringen zijn er?

Naast uw basisdekking kunt u kiezen uit de volgende aanvullende dekkingen:

Rechtsbijstanddekking Verkeer
Soms is het lastig om schade vergoed te krijgen van een andere partij. Bijvoorbeeld als u een conflict hebt over de schuldvraag. Met de Rechtsbijstanddekking Verkeer bent u verzekerd van juridische hulp.

Inzittendenverzekering
Als u of een passagier invalide raakt of overlijdt door een ongeluk, dan kunnen de kosten behoorlijk oplopen. In deze gevallen keert de inzittendenverzekering een vergoeding uit. Het maakt hierbij niet uit wie er schuld heeft.

Bij Delta Lloyd kunt u kiezen uit een ongevallen inzittenden verzekering en een schadeverzekering inzittenden. De laatste dekt ook schade aan bagage en kleding.

Accessoireverzekering
Met de accessoireverzekering verzekert u accessoires die niet vanaf de fabriek meegeleverd zijn met uw auto. Denk bijvoorbeeld aan een trekhaak of autoradio die u of een garage later heeft ingebouwd.

Pechhulp
Pech? Met Pechhulp Nederland bent u verzekerd van hulp bij autopech in heel Nederland. Ook in uw eigen woonplaats. Als het nodig is regelen we vervoer van uw auto naar een garage. En de passagiers brengen we natuurlijk thuis. Is de auto niet binnen 24 uur te repareren? Dan hebt u recht op een vervangende auto.

Kosten aanvullende autoverzekeringen

Aanvullende verzekeringen zijn bij Delta Lloyd scherp geprijsd. U stelt eenvoudig een zeer complete, maar betaalbare autoverzekering samen. Bereken direct online uw premie of maak een afspraak met een adviseur.