Preventief medisch onderzoek

Het preventief medisch onderzoek geeft u snel een beeld van bepaalde onderdelen van uw gezondheid. U krijgt persoonlijk advies van een arts over hoe u gezond kunt blijven. Of over hoe u uw gezondheid kunt verbeteren. Hebt u een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) van Delta Lloyd? Dan hebt u eens in de drie jaar recht op een gratis preventief medisch onderzoek.

Inhoud van het onderzoek

U vult een vragenlijst in en bespreekt deze vragenlijst met een arts. Daarna doet de arts een aantal onderzoeken, namelijk:
  • lichamelijk onderzoek;
  • biometrie (bloeddruk en de verhouding tussen uw lengte en gewicht);
  • urineonderzoek;
  • bloedonderzoek.

Verslag van de uitkomsten

De arts bespreekt de uitkomsten van de onderzoeken met u. U krijgt hiervan ook een schriftelijk verslag, zodat u de uitkomsten altijd kunt nalezen. U bent de enige die de uitkomsten van dit onderzoek krijgt. Delta Lloyd ontvangt hierover geen informatie.

Wie doet het onderzoek?

Uw preventief medisch onderzoek wordt uitgevoerd door Meditel. Dit is een onafhankelijk kennis- en keuringscentrum, dat is gespecialiseerd in medische onderzoeken. Meditel verricht ieder jaar meer dan veertigduizend onderzoeken. U kunt het preventief medisch onderzoek niet thuis of op het werk laten verrichten. Het onderzoek vindt plaats in een centrum van Meditel. Meditel heeft centra in het hele land. Er is dus altijd een centrum bij u in de buurt.

Preventief medisch onderzoek aanvragen

Wilt u gebruikmaken van ons aanbod om een gratis preventief medisch onderzoek te laten uitvoeren? Dan kunt u een waardebrief opvragen bij onze afdeling Acceptatie Individueel Deze waardebrief geeft u aan de arts die de keuring uitvoert. De waardebrief is drie maanden geldig. Wilt u meer weten over de mogelijkheid om een preventief medisch onderzoek te laten uitvoeren? Of wilt u meteen uw gratis preventief medisch onderzoek aanvragen? Dan kunt u de afdeling Acceptatie Individueel bellen via telefoonnummer 020 - 594 22 33.