Arbeidsdeskundig onderzoek

Het preventief arbeidsdeskundig onderzoek geeft u inzicht in uw werksituatie. U krijgt advies van een arbeidsdeskundige hoe u uw werk het beste kunt doen. Dit kan u helpen om zo lang mogelijk fit en gezond aan de slag te blijven. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) van Delta Lloyd hebt u eens in de drie jaar recht op een gratis arbeidsdeskundig onderzoek.

Inhoud van het onderzoek

De arbeidsdeskundige begint het onderzoek met een korte inleiding. Daarna bespreekt hij met u onder meer de volgende punten:
  • wat voor bedrijf u hebt;
  • wat voor werkzaamheden u doet;
  • wat uw werkuren zijn.

Advies en verslag

Na het onderzoek bespreekt de arbeidsdeskundige de uitkomsten met u. Heeft hij ideeën hoe u uw werk beter of gezonder kunt doen? Dan zal hij u daarover advies geven. Hij zet zijn advies ook in een verslag. Zo kunt u het advies op een later moment nog eens teruglezen. Alleen u krijgt de uitkomsten van dit onderzoek. Delta Lloyd ontvangt deze informatie niet.

Plaats en deskundige

Een onafhankelijk arbeidsdeskundig bureau voert uw arbeidsdeskundig onderzoek uit. De arbeidsdeskundige bezoekt u hiervoor in uw eigen bedrijf.

Arbeidsdeskundig onderzoek aanvragen

Wilt u graag gratis een onderzoek laten uitvoeren door een arbeidsdeskundige? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling Acceptatie Individueel. Deze afdeling neemt contact op met het arbeidsdeskundig bureau waarmee wij samenwerken. Het arbeidsdeskundig bureau neemt dan binnen twee weken contact op met u om een afspraak te maken. Wilt u meer weten over het arbeidsdeskundig onderzoek? Of wilt u meteen uw gratis arbeidsdeskundig onderzoek aanvragen? Dan kunt u de afdeling Acceptatie Individueel bellen via telefoonnummer 020 - 594 22 33.