Aansprakelijkheidsverzekering agrarisch bedrijf

Verzeker u voor agrarische risico's

  • Afgestemd op uw bedrijf en situatie
  • Geldig in heel Europa
  • Mogelijk om zakelijk en privé samen te verzekeren

Aansprakelijkheidsverzekering agrarisch bedrijf

Veroorzaakt u met uw bedrijf schade of letsel bij anderen? Dan kunnen zij de schade op u verhalen. Beperk de mogelijke financiële gevolgen voor uw bedrijf met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor agrarische bedrijven.

Wat is verzekerd?

De aansprakelijkheidsverzekering voor agrarische bedrijven dekt uw bedrijfsaansprakelijkheid voor schade aan personen of zaken. Andere aansprakelijkheidsrisico’s die meeverzekerd zijn:

  • Aansprakelijkheid voor schade van uw medewerkers (werkgeversaansprakelijkheid). Wij verzekeren ook aansprakelijkheid gebaseerd op ‘goed werkgeverschap'.
  • Aansprakelijkheid voor schade veroorzaakt door uw product (productaansprakelijkheid).

Deze dekking geldt in heel Europa. Het is ook mogelijk de dekking uit te breiden tot wereldwijd, met uitzondering van de Verenigde Staten en in Canada. U bepaalt zelf het verzekerde bedrag.

Wat valt er allemaal onder?

WEGAM Dekt aansprakelijkheid voor schade die uw werknemers oplopen bij het gebruik van motorvoertuigen tijdens zakelijk verkeer.
Inloopschade
Dekt schade veroorzaakt voor de ingangsdatum van uw verzekering. Deze schade (of de kans daarop) mag bij u nog niet bekend zijn bij het afsluiten van deze verzekering.

Wat kan ik nog meer verzekeren?

Binnen het Agrarisch Ondernemerspakket brengt u eenvoudig zakelijke en privéverzekeringen onder. Zo kunt u ook een rechtsbijstandverzekering afsluiten. Dan krijgt u juridische hulp en advies bij zakelijke conflicten.

Wat kost de verzekering?

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering stemmen we af op uw individuele wensen en eisen. Als uw wensen en de omvang van uw bedrijf daarom vragen, bieden wij u een maatwerkverzekering. Maar u krijgt altijd een scherpe premie. Daarnaast bieden we u een aantrekkelijke no-claimregeling tot maximaal 10%. Een onafhankelijke verzekeringsadviseur kan de premie voor u berekenen.

Vrijblijvend advies

Hebt u behoefte aan persoonlijk advies over uw verzekeringen? Bespreek dan de mogelijkheden met een onafhankelijke verzekeringsadviseur.

Belangrijke documenten